Kócsó Ingrid vagyok

eredetileg közgazdásznak tanultam, de az életem úgy hozta, hogy a figyelmem az emberek felé fordult. Húsz évvel ezelőtt belekerültem egy mozaik családba, ahol mindenki különböző veszteségekkel küszködött. Én elszakadtam a szülőföldemtől, kapcsolataimtól, a párom és a gyermekei a válás okozta veszteségeket hordozták magukban. Azért, hogy össze tudjam tartani a családot, a pszichológia, az emberi kapcsolatok tanulmányozásába kezdtem. A mai napig folyamatosan képzem magam azért, hogy támogatni tudjam azokat, akik változtatni szeretnének a kapcsolataik minőségén. Megtanultam, hogy a veszteségek feldolgozása által elfogadó, megértő és szeretetteli légkört tudunk létrehozni maguk körül.

Személyes ügyemnek tekintem a harmónia kialakítását a családi, a baráti és a munkahelyi kapcsolatokban egyaránt. A feldolgozatlan veszteségeink nagymértékben gátolnak bennünket abban, hogy kapcsolatainkban meg tudjuk élni egymás feltétel nélküli elfogadását. Amikor az elvesztett múlt után sóvárgunk, azon tépelődünk, vagy a jövő miatt szorongunk, nem tudjuk megélni a harmónia kialakulását a jelenben. Ha zűrzavar van bennünk, akkor konfliktusokat teremtünk magunk körül. A hozzám fordulókat különböző eszközökkel segítem abban, hogy képessé váljanak az “itt és most”-ban lenni. Elsajátíthatják azokat a problémamegoldó technikákat, amikkel elérhető a harmonikus kapcsolat. Önismerettel, és a veszteségek elfogadásával nyugodtabb és boldogabb jövőt építhetnek fel maguknak és családjuknak.

Végzettségeim

 • Ifjúsági coach (Coaching & Love Academy)
 • Családi és párkapcsolati témakísérés a coachingban (Coaching and love Academy)
 • Points of You – coaching alapú fotóterápiás eszköz (Points of You)
 • Transzperszonális Pszichológia (Kirko Ezoterikus Szabadegyetem)
 • Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista (Gyászfeldolgozás Módszer Magyar Központ)
  NLP Practitioner (https://nlpintezet.hu/)
 • Life és business coach (Coaching & Love Academy)
 • Mindfulness coach (Coaching & Love Academy)
 • Gyermek és ifjúsági szellemi-lelki tanácsadó (Újrahangolás Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ)
 • Szellemi-lelki life coach (Újrahangolás Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ)
 • Szellemi-lelki párkapcsolati coach (Újrahangolás Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ)
 • Újrahangolás® mentor (Újrahangolás Képzési, Tanácsadói és Módszertani Központ)
Fordulj hozzám bizalommal!

Az alábbiakban tudok Neked segíteni:

Családmentorálás

Segítséget nyújtok abban, hogy a család egyes tagjai a saját szerepükben jól érezzék magukat, és nőként neked abban, hogy a számtalan szereped között meg tudd teremteni az egyensúlyt.

Gyászfeldolgozás

Gyászfeldolgozás Módszer Specialistaként igyekszem támaszt nyújtani a hozzám fordulóknak, olyan biztonságos, bizalmi és szeretetteljes légkört teremtve számukra, ahol bátran megélhetik a nehézségeikhez kapcsolódó érzelmeiket.

örömmátrix

Tanuld meg hogyan teremthetsz  boldog jövőt magadnak a jelen pillanat csodáit megélve.